Condicions d'ús

Condicions d’ús

El present document té per finalitat regular les normes d’ús del lloc web (en endavant “Lloc”). En compliment de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li informem que Llop Gestió Esportiva S.L. (en endavant “Llop”) és el titular del Lloc, amb NIF B65771654 i domicili al Carrer Constitució núm. 2, 3r 3a de Sant Just Desvern. Pot contactar amb nosaltres, a més d’estar a la seva disposició al nostre domicili, utilitzant els següents medis: per correu electrònic a: rgpd@sintagmia.com o a través del formulari de contacte del web.

Els termes “Vostè” i “Usuari” s’utilitzen aquí per a referir-se a tots els individus o entitats que per qualsevol raó accedeixin al Lloc.

Per visitar cemvallirana.cat no s’exigeix la prèvia subscripció o registre com a usuari.

El Lloc proporciona als usuaris accés als continguts i als serveis relacionats amb “Llop”, incloent música, imatges, fòrum, text, informació i altres continguts similars, pel que la utilització del lloc suposa l’acceptació d’aquest Avís Legal.

Limitació de la responsabilitat

“Llop” es reserva el dret de modificar periòdicament (tant en el referents als continguts del Lloc com en les condicions d’ús), a la seva discreció i sense prèvia advertència, el present avís legal, per adaptar-lo a futures novetats legislatives o jurisprudencials que resultin d’aplicació, informant prèviament als usuaris dels canvis que es produeixin. A tal fi, els hi recomanem que cada vegada que accedeixin al Lloc, o a qualsevol dels seus continguts o serveis, llegeixin amb detall el present Avís legal. Per tot això, “Llop” es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda al seu Lloc, i la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment, sense previ avís, i sense assumir cap responsabilitat per això. El fet que l’usuari utilitzi el Lloc després d’haver fet les modificacions del present avís legal, suposarà que aquest accepta aquestes modificacions.

En cas de dubte o controvèrsia relatives al nostre Avís legal pot posar-se en contacte amb nosaltres dirigint-se a l’adreça de correu electrònic RGPD@sintagmia.com 

“Llop” no es responsabilitza del mal ús que es faci dels continguts del Lloc, sent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitza. L’usuari que accedeix al Lloc, ho fa per propi compte i risc i té l’obligació de complir la legislació, reglaments i normativa locals. “Llop” o qualsevol altra entitat que hagi participat en la creació, producció o provisió d’aquest Lloc no seran responsables dels danys directes, incidentals, conseqüencials, indirectes o punitius derivats de l’accés, ús o incapacitat d’ús d’aquest Lloc (o dels seus links), així com d’errors i omissions en el contingut del mateix. Tampoc es responsabilitzaran del mal ús que es faci dels continguts del lloc, sent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeixi a ells o els utilitzi. Tampoc assumeix cap responsabilitat per la informació continguda a llocs web de tercers als que es pugui accedir per enllaços o buscadors des del Lloc.

Tampoc assumim cap responsabilitat per la informació continguda en llocs web de tercers als que es pugui accedir per enllaços o buscadors des de Llopgestio.cat.

“Llop” no garanteix la fiabilitat, disponibilitat o continuïtat dels serveis posats a disposició de l’usuari, pel que exclou de qualsevol responsabilitat pels danys i/o perjudicis que puguin donar-se per la falta de disponibilitat, fiabilitat o continuïtat del seu Lloc o dels seus serveis, tot i que intentarà facilitar, en la mesura de les seves possibilitats, ajuda tècnica a la persona afectada, així com intentar restablir d’immediat la interrupció, posant a la seva disposició, en la mesura de les seves possibilitats, medis alternatius.

Propietat intel·lectual i ús correcte dels continguts

Tots els drets de propietat intel·lectual derivats del contingut d’aquest lloc, el seu disseny gràfic i el seu codi font, pertanyen a “Llop”, corresponent-nos l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos. Per tant queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació total o parcial, sense l’autorització expressa de “Llop”, tots els noms comercials, marques o signes diferents de qualsevol classe de continguts en aquest lloc estan protegits per Llei. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol, essent aplicables tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com pels tractats internacionals relatius a la matèria subscrits per Espanya.

“Llop” declara que els drets de propietat industrial (Marques, Noms comercials, continguts, textos, imatges, sons, vídeos, software, estructura de la web, gràfic, icones, dibuixos industrials, disseny, informació o animacions) que apareixen en aquest lloc són de la seva propietat i/o es troben legítimament explotats en virtut d’acords o llicències d’ús, trobant-se degudament protegides per la Normativa existent sobre Propietat Industrial. L’ús o abús d’aquestes marques registrades o altres materials qualsevols, excepte els permesos en aquest Lloc, estan expressament prohibits i poden constituir violació de la Llei de Propietat Intel·lectual i/o la Llei de Marques i/o la Llei de Publicitat i/o la Llei de Competència Deslleial, i altres normatives aplicables al cas.

Els drets sobre els materials i continguts corresponen íntegrament a “Llop” o a tercers que hagin estat autoritzats mitjançant contracte per escrit. S’obliga a l’usuari a usar el lloc de forma diligent, correcta i lícita i, en particular, es compromet a abstenir-se de:

  1. Suprimir, eludir o manipular el “copyright”, marques i altres dades identificatives dels drets de “Llop” o dels seus titulars incorporats als continguts del lloc, així com els dispositius tècnics de protecció o qualsevol mecanisme d’informació que pogués contenir el mateix.
  2. Utilitzar els continguts, i en particular, la informació de Llopgestio.cat obtinguda a través del Lloc per remetre publicitat, comunicacions amb finalitats de venta directa o amb qualsevol altra finalitat comercial, missatges no sol·licitats dirigits a una pluralitat de persones.
  3. Reproduir o copiar, distribuir, permetre l’accés del públic a través de qualsevol modalitat de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, a no ser que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o que estigui legalment permès.
  4. En general, utilitzar els continguts de forma, amb finalitats o efectes contraris a la Llei, a la moral i a les bones costums generalment acceptades o a l’ordre públic. “Llop” no concedeix cap llicència o autorització d’ús de cap classe sobre els seus drets de propietat industrial i intel·lectual o sobre qualsevol altre propietat o dret relacionat amb el seu lloc.
  5. Queda prohibida qualsevol forma de transmissió, distribució, emmagatzematge, comunicació pública, posta a disposició, reproducció, enginyeria inversa, préstec o lloguer i qualsevol altre acte d’explotació pública respecte al present Lloc, contingut i informació del mateix. La utilització del Lloc per l’usuari no comporta la cessió de titularitat, dret, llicència o interès sobre aquesta propietat intel·lectual, pel que l’usuari podrà utilitzar els continguts per a les seves pròpies necessitats, però no per a realitzar cap tipus d’explotació (directa o indirecta) de caràcter comercial.

Resumint, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc, els seus continguts i serveis de conformitat amb la Llei, el present Avís legal, les bones costum i l’ordre públic. Així mateix l’usuari no pot utilitzar el lloc, els seus continguts o els serveis que es presten a través d’aquest amb finalitat o efecte il·lícits o contraris al contingut del present Avís Legal, lesius dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, fer inaccessibles o deteriorar el Lloc, els seus continguts o els seus serveis o impedir gaudir d’una forma normal del mateix per altres usuaris. De la mateixa manera, l’usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o danyar les dades, programes o documents electrònics que es trobin al Lloc.

Procediment en cas de violació de drets de propietat intel·lectual: en cas de que qualsevol Usuari o un tercer consideri que qualsevol dels continguts ha estat introduït al nostre Lloc amb violació dels seus drets de propietat intel·lectual haurà d’enviar una notificació a RGPD@sintagmia.com amb indicació completa i precisa de les seves dades i dels drets de propietat intel·lectual suposadament infringits així com la Web.

Política d’enllaços

“Llop” no es fa responsable del contingut ni de la informació de les pàgines web de tercers a les que l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts al seu lloc web. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietat a les que es pugui accedir mitjançant els enllaços.

“Llop” declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany que, als usuaris del seu lloc web, poguessin derivar-se de la navegació per la seva pàgina web. En conseqüència, “Llop” no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués patir l’usuari.

Modificacions

Com s’ha comentat a l’apartat anterior, “Llop” es reserva el dret de realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avis previ, en el contingut del seu lloc web, tant en el referent als continguts del lloc web, com en les condicions d’us de la mateixa.

“Llop” es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar qualsevol informació continguda al seu lloc web, i la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment, sense avís previ i sense assumir cap responsabilitat per això.

Cookies

Les cookies són petits arxius que s’instal·len a l’ordinador de l’usuari i que permeten al responsable d’un servei millorar la forma d’interactuar entre els seus visitants i el seu lloc web. En alguns casos, la instal·lació d’aquestes cookies requereixen del consentiment de l’usuari.

Existeixen diferents classes de cookies, afectades i no afectades per la Llei:

Cookies no afectades:

· Tècniques: Són necessàries per a la navegació. Sense elles la pàgina no funcionaria de forma adequada.

· De personalització o configuració: Permeten que la pàgina reconegui l’idioma de l’usuari, la mida de les lletres, etc.

· De seguretat: Impedeixen o dificulten els atacs contra el lloc web o els seus usuaris.

Cookies afectades:

· Analítiques: Permeten mesurar l’activitat dels usuaris i elaborar estadístiques de navegació.

· Publicitàries: Gestionen la freqüència i contingut dels anuncis.

· De seguiment: Emmagatzemen informació sobre els usuaris per a mostrar-los publicitat personalitzada.

Llop informa que el lloc web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc., una empresa de Delaware l’oficina de la qual està al 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Estados Unidos (“Google”).

Google Analytics utilitza cookies per ajudar al llos web a analitzar l’ús que fan els usuaris de la web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús del lloc web (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors d’Estats Units. Més informació a la pàgina de cookies de Google.

Quan visita Llopgestio.cat, algunes cookies no les instal·lem nosaltres, sinó tercers. Per exemple, si fa clic en un anunci d’un tercer que apareix al lloc web (és a dir, que anuncia un producte que no venen directament nosaltres), aquest tercer pot instal·lar cookies als seu dispositiu. Tenim una relació comercial amb aquests tercers però no instal·lem les cookies al seu dispositiu. Per tant suggerim que vagi als llocs webs d’aquests tercers per obtenir més informació sobre les cookies que instal·len i com vostè pot gestionar-les.

Pot vostè rebutjar el tractament de les dades o la informació desactivant l’ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador, tot i que, ha de saber vostè que si ho fa pot ser que no pugui utilitzar la plena funcionalitat del lloc web. A l’utilitzar aquest lloc web vostè consent el tractament d’informació sobre vostè per Google de la forma i amb les finalitat a dalt indicades.

Intranet

La Intranet està dissenyada per a facilitar mitjans i comunicacions entre treballadors del Grup Empresarial. Per tant, tota la informació publicada en aquest lloc té caràcter confidencial i només haurà de ser utilitzada entre els treballadors del Grup, a l’igual que els documents que es puguin descarregar o imprimir des d’aquesta eina. Tota la informació que el treballador incorpori al lloc haurà de tenir un caràcter estricament laboral, amb llenguatge apropiat i d’acord amb l’estratègia i visió de l’empresa.

Tota aquesta informació haurà de considerar-se confidencial pels treballadors, i per tant es s’haurà de complir:

· No es descarregaran arxius a ordinadors dels nostres clients o ordinadors d’accés públic.

· No es deixarà el navegador d’internet obert quan s’absenti del lloc de treball.

Newsletter

Per a poder subscriure’s a la newsletter haurà d’indicar-nos prèviament la seva adreça de correu electrònic al formulari de subscripció. Li informem que l’adreça de correu electrònic recollida mitjançant aquest formulari serà incorporada a un fitxer del qual és responsable Llop Gestió Esportiva S.L., amb l’única finalitat d’enviar-li els articles que es publiquen a la web o informació corporativa. Llop Gestió Esportiva S.L. es compromet a utilitzar la seva adreça de correu electrònic únicament per a la finalitat anteriorment mencionada. L’interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula. L’enviament de les dades implica l’acceptació de les clàusules exposades. En qualsevol moment vostè podrà donar-se de baixa de la newsletter fent clic a l’opció cancel·lar subscripció. De totes maneres, si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts a la Llei orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent adreça: Llop Gestió Esportiva S.L., carrer Constitució num. 2, 3r 3a de Sant Just Desvern o per correu electrònic a RGPD@sintagmia.com 

Consentiment per fotografia

El Responsable del fitxer, Llop Gestió Esportiva S.L., amb NIF B62538228 i domicili al Carrer Constitució núm. 2, 3r 3a de Sant Just Desvern, posa al seu coneixement que disposa d’un fitxer de dades de caràcter personal denominat Recursos Humans, degudament inscrit a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. 

La finalitat de la creació, existència i manteniment d’aquest fitxer és el tractament de les dades facilitades pels treballadors i col·laboradors, amb la finalitat de mantenir la relació laboral. Aquestes dades seran tractades per les persones titulars i col·laboradors, i només podran ser cedides quan ho disposi una Llei.

En qualsevol cas, té dret a exercir els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació reconeguts per el Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades. 

Donat que el dret a la pròpia imatge està reconegut a l’article 18.1 de la Constitució espanyola, i està regulat per la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, autoritza i dóna consentiment a Llop Gestió Esportiva S.L. per utilitzar les seves fotografies i penjar-les a la pàgina web, així com dades del seu currículum

Formulari de contacte

Per a poder contactar amb nosaltres haurà d’indicar-nos prèviament la seva adreça de correu electrònic, el nom, cognoms i telèfon al formulari de contacte. Li informem que l’adreça de correu electrònic recollida mitjançant aquest formulari serà incorporada a un fitxer del qual és responsable Llop Gestió Esportiva S.L., amb l’única finalitat de respondre les seves consultes. Llop Gestió Esportiva S.L. es compromet a utilitzar les seves dades recollides únicament per a la finalitat anteriorment mencionada. L’interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula. L’enviament de les dades implica l’acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts a la nomrativa (UE) 2016/679 Reglament general de protecció de dades, pot fer-ho a la següent adreça: Llop Gestió Esportiva S.L., carrer Constitució num. 2, 3r 3a de Sant Just Desvern o per correu electrònic a RGPD@sintagmia.com 

Protecció de dades

Visitar Llopgestio.cat no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre sí mateix. La informació personal que ens faciliti als correus electrònics o qualsevol altre mitjà que es presenti en aquest lloc Web, passarà a ser introduïda en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de “Llop”, i es mantindrà confidencial y protegida. 

Les seves dades personals proporcionades només s’utilitzaran amb la finalitat d’optimitzar els serveis que contracti i agilitzar la seva gestió, així com proporcionar-li informació referent als nostres serveis, llevat manifestació en contra. Aquesta finalitat és la base jurídica del tractament de les dades d’acord amb el que estableix l’article 6.1.a) i 6.1.b) del Reglament i alhora és la garantia d’un millor servei.

Degut a les característiques pròpies de l’activitat i els serveis que presta Llop Gestió Esportiva S.L i per al perfecte desenvolupament i consecució dels objectius pot ser necessària la cessió de dades personals. Aquestes cessions o transferències de dades personals poden dirigir-se a empreses del Grup Sintagmia del qual Llop Gestió Esportiva S.L. En forma part o a tercers directament relacionats, essent requisit imprescindible per a poder prestar el servei sol·licitat. La cessió de dades de caràcter personal a aquestes entitats té com a finalitat exclusiva la correcta prestació dels serveis que el grup d’empreses SINTAGMIA ofereix. Per tot això, amb la signatura d’aquest document de consentiment autoritza expressament a que les seves dades siguin cedides a empreses del Grup o a tercers directament relacionats si així fos necessari.

Per complir amb les diferents disposicions legals, hem establert diferents nivells de seguretat per a protegir les dades personals que ens faciliten, havent adoptat totes les mesures tècniques al nostre abast per evitar la pèrdua, mal us, alteració, accés no autoritzat i manipulació d’aquestes dades personals.

Té sempre dret a exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició o cancel·lació de les dades personals que ens hagi proporcionat. Si així ho desitja, pot posar-se en contacte amb nosaltres, indicant el dret que desitja exercir junt amb una còpia del seu Document d’Identitat a: RGPD@sintagmia.com o bé a Carrer Constitució núm. 2, 3r 3a de Sant Just Desvern.